Tudatalattid csodálatos hatalma

DR. Joseph Murphy

Részlet a könyvből

 

A tudatalattid csodatevő ereje

 

1. Tudatalattid ellenőrzi tested összes életfolyamatát, és ismeri
minden probléma megoldását.
2. Elalvás előtt továbbíts tudatalattid számára valamilyen különleges óhajt, s bizonyítsd be magadnak csodatevő hatalmát.
3. Bármit vésel tudatalattidba, az körülmények, feltételek, események képében megjelenik a tér három dimenziójában. Nagy gonddal kell tehát felügyelned tudatos gondolatvilágod eszméire és
gondolataira.
4. A hatás és ellenhatás törvénye egyetemes. Gondolatod a hatás, tudatalattid automatikus engedelmessége pedig az ellenhatás. Vigyázz, mit gondolsz!
5. Összes frusztrációd a kielégítetlen vágyakozásból fakad. Saját boldogulásodat gátolod, ha akadályokon, nehézségeken, késlekedéseken rágódsz, mivel ekkor tudatalattid ennek megfelelően reagál.
6. Az Élet Princípiuma ritmikusan és harmonikusan áramlik át rajtad, ha tudatosan kijelented:
“Hiszem, hogy tudatalattim hatalma, mely megajándékozott ezzel a vággyal, most ki is elégíti azt általam." Ez minden konfliktust felold.
7. Az aggodalom, félelem, idegesség révén megzavarhatod szíved, tüdőd, egyéb szerveid normális működésének ritmusát. Tápláld tudatalattidat a harmónia, egészség és békesség gondolataival, és
tested összes funkciója normalizálódik.
8. Foglald el tudatodat azzal, hogy mindig a legjobbra számítasz, és tudatalattid hűségesen reprodukálja megszokottá vált gondolataidat.
9. Képzeld el problémád sikeres megoldását, szerencsés elrendeződését ; éld át a siker, a teljesítmény izgalmas gyönyörét: tudatalattid elfogadja és valóra váltja, amit képzelsz és érzel.

A könyv teljes terjedelmében itt olvasható!

MI IS AZ A BITCOIN? KLIKK A KÉPRE!