Hogyan kell csajozni?

Ha már túl vagy azon a belátáson, hogy bár eljársz rendszeresen klubokba, társaságba, tanfolyamokra stb. azzal a látszólagos céllal, hogy ismerkedj, de rájöttél, hogy önmagad is becsapod, mert csak bizonyítékot keresel arra, hogy TE mindent megteszel, mégsem találsz társat, és felismerted, hogy legbelül valójában elzárkózol a párkapcsolatoktól, akkor jöhetnek a valódi tettek! 

A csajozás nem tartozik a világ legbonyolultabb dolgai közé, csupán néhány alapelvvel kell tisztában lenni. Olyan nyilvánvaló dolgokat nem említek mint a jól ápoltság, a kultúrált megjelenés (ezen nem a világmárkák rikító, feliratos viselését értem, hanem az egyszerű de igényes, stílusos ruházatot) és udvarias viselkedés, gondolom ez mindenki számára egyértelmű. Nos, ha a férfi a tettek mezejére szeretne lépni az első probléma, amit az általam megkérdezettek is egytől egyig említettek, az úgynevezett "csajozós duma", amivel meg lehet szólítani egy nőt. Kedves Férfiak! A legelején le kell szögeznünk néhány fontos dolgot. Amennyiben tetszik egy nő, ne rögtön a vele való párkapcsolat, együttélés legyen a cél, hiszen egy teljesen ismeretlen nőről ábrándozik ilyenkor még az ember, külsőségek alapján nem lehet jól társat választani, legyen a cél a megismerkedés és a kapcsolatfelvétel, a továbbiakról elég később dönteni.

Talán sokak számára teljesen meglepő dolgot mondok, de higyjétek el, van tapasztalatom, mivel a másik oldalról tekintek az eseményekre: nincs jó csajozós duma vagyis inkább teljesen mindegy, hogy mit mondasz a nőnek, akivel meg akarsz ismerkedni. Egyáltalán nem számít, ugyanis, ha érdekled, akkor mindegy mit mondasz neki, ha nem, akkor szintén nem számít a belépő néhány mondat. A következő nehéz lépés, amin a férfiak rendszeresen elbuknak, a hölgytől érkező flegma, lekezelő válasz. Uraim, ettől kell a legkevésbé megijedni! A nők azért reagálnak így, mert nem magabiztosak, ők sem mindig tudják jól kezelni az ilyen helyzeteket vagy szeretnék azt a látszatot kelteni, hogy "megközelíthetetlenek, igazi nagyvadak, akiket le kell vadászni". Szomorú, de sokan nem tudják hogyan kell egy bókot fogadni, egy italmeghívásra kedvesen válaszolni vagy udvariasan elutasítani, egyáltalán, hogyan kell egy férfi közeledését kezelni. Ezért aztán jobb híján, rendkívül ostobán viselkednek. Azt tanácsolom egészen egyszerűen ne vegyetek tudomást ezekről a reakciókról, tegyetek úgy, mintha mi sem történt volna. A másik fontos dolog: tekintsétek a nőt egyenrangú félnek. Nem kell rögtön Istennőként kezelni, felsőbbrendűnek titulálni csak azért mert szép az arca vagy csinosan van felöltözve. Higyjétek el, nem kis munkájába került a tökéletesség látszatát magára ölteni még akkor sem, ha alapvetően szép nőről van szó. Számára is kényelmesebb és mindenképpen könnyebben kezelhető az a helyzet, ahol nem kell megjátszania magát és felszabadult lehet. Ráadásul, ha jól sejtem, Ti sem a látszattal akartok megismerkedni, hanem a valódi énjével, ugyanis a későbbiekben is csak azzal lehet kezdeni majd valamit…

   

MI IS AZ A BITCOIN? KLIKK A KÉPRE!